Zoekt u ruimte voor een vergadering, workshop, activiteit, feest of iets anders?

Doel MFA Oldeberkoop

De missie van de stichting is om een gebouw te ontwikkelen en te faciliteren waarin ontmoetingen van mensen gestimuleerd worden ten behoeve van de leefbaarheid van het dorp Oldeberkoop.
Het faciliteren van een gebouw met diverse gebruiksmogelijkheden werkt inspirerend om bottom-up initatieven te ontwikkelen om zelf de kwaliteit van de leefomgeving en de leefbaarheid te stimuleren.

In Oldeberkoop wordt een gebouw ontwikkeld waar verschillende functies in komen, zoals de Brandweer, de Peuterspeelzaal, een volwaardige sporthal met tribunes en extra kleedaccommodaties, een verhuurbare ruimte voor bijv. therapeuten, en diverse ruimten die beschikbaar zijn voor dorpsactiviteiten. Hierbij kun je denken aan toneel- en muziekvoorstellingen, vergaderingen, en allerlei andersoortige bijeenkomsten. Het geheel wordt zo gemaakt dat er mogelijkheden ontstaan voor grote en kleine groepen. Het gebouw en de ruimten worden voor meerdere doeleinden geschikt gemaakt, waardoor de multifunctionaliteit toeneemt.