Zoekt u ruimte voor een vergadering, workshop, activiteit, feest of iets anders?

Peuterspeelzaal thuis in MeJander

“Het is hier ruimer, lichter en veiliger”. Barbara Oenema is blij met de nieuwe ruimte voor de peuters in MeJander. Na de meivakantie is Peuterspeelzaal Berend Botje verhuisd. Voorheen hadden de peuters een plekje in De Blughut. Op de nieuwe locatie heeft de Peuterspeelzaal de beschikking over een overzichtelijke binnenspeelruimte en een veilig buitenspeelterrein met mooie speelattributen.

GH6A9056 CustomSamen met haar twee vaste vrijwilligers Astrid en Margot en een stagiaire leidt Barbara de peuterspeelzaal. Elke dinsdag, woensdag en vrijdag spelen de peuters onder hun deskundige leiding. De dag staat in het teken van knutselen, spelletjes in de kring, muziek en spelen. Heerlijk ravotten met leeftijdsgenootjes.

Spelen en leren gaan hand in hand
Op Berend Botje stimuleren Barbara en haar medewerkers de kinderen zich op een speelse, natuurlijke manier te ontwikkelen. De Piramide-methode die wordt gebruikt, biedt aansprekende thema's aan (zoals lente, verkeer enzovoort) passend bij de leeftijd van het kind. “Elk kind is anders en krijgt de begeleiding die hij of zij nodig heeft”, weet Oenema. “We maken gebruik van de natuurlijke nieuwsgierigheid die zij hebben”.

Kinderen vanaf 2 jaar kunnen de peuterspeelzaal bezoeken. De openingstijden van de peuterspeelplaats zijn: dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend: 8.30 uur tot 11.30 uur. Wilt u meer informatie? Dan kunt u bellen met 06-27328246 (tijdens openingsuren). Buiten openingstijden kunt u bellen met Stichting Scala op telefoonnummer: 0516-567 220. Natuurlijk mag u ook bij ons komen kijken.