Zoekt u ruimte voor een vergadering, workshop, activiteit, feest of iets anders?

Veel belangstelling voor opening van Mejander

Onze Multifunctionele Accomoddatie Oldeberkoop is zaterdag onder grote belangstelling geopend. Zeker 500 mensen waren getuige van de feestelijke start van het centrum en de onthulling van de naam Mejander. Ook de weergoden lieten zich van hun beste kant zien waardoor de dag een groot succes was.

opening publiek500Ter gelegenheid van de opening danste de jeugd de Harlem Shake en de brandweer was met groot materieel aanwezig voor een aantal indrukwekkende demonstraties. Een enorme hoogwerker zorgde er voor dat mensen het evenement en Oldeberkoop van grote hoogte konden bekijken.

Bij het binnengaan van het pand moest een gekleurde dozenmuur als barricade worden overwonnen. De bezoekers werden in de gelegenheid gesteld alle nieuwe ruimtes en de gebruikers te bezoeken. Binnen werd muziek gemaakt en waren diverse sportdemonstraties waardoor meteen het multifunctionele karakter werd onderstreept.

Met de opening is een einde gekomen aan een periode van tien jaar, van idee tot de uiteindelijke bouw. Tijdens de opening werden de vele vrijwilligers nog een keer geroemd. Dankzij hun inzet is het project tot een goed einde gebracht. Mejander huisvest een sporthal, praktijkruimtes, vergaderzalen, peuterspeelzaal en de brandweerkazerne. (Foto: Nadine de Ruiter)