Zoekt u ruimte voor een vergadering, workshop, activiteit, feest of iets anders?

Even een update;

Het kan u onmogelijk ontgaan zijn maar de aandacht is in 2011 op alle fronten op Oldeberkoop gericht. De geitefok heeft door haar ludieke actie de aandacht gevestigd op het te bouwen MFA in Oldeberkoop. Ook het stichtingsbestuur heeft niet stil gezeten.

 

 

 

Staat er bij de Bouw nog dat we in de ontwikkelingsfase zitten, inmiddels zijn alle wensen en idee├źn die haalbaar waren verwerkt in de huidige definitieve tekeningen. Op 23 december is de aanvraag ingediend en op 31 dec heeft Jan Hesselink zijn bestuurlijke functies neergelegd en met volle vertrouwen overgedragen.

In de afgelopen periode is er veel overleg geweest met diverse partijen. We hebben verschillende adviesbureaus mee laten denken over de bouw en installatie technieken. Er is een prachtig projectplan geschreven wat als onderlegger fungeert voor de aanvragen van verschillende subsidies. We zijn dan ook verheugd om te vermelden dat de eerste subsidies al binnen komen. 

We begonnen om delen van de bouw te laten offreren door verschillende partijen. In spanning wachten we af, en met ongeduld om ze straks te mogen gunnen zodat wanneer we het startsein van de gemeente hebben los kunnen! Ook wordt er gekeken naar mogelijkheden om een online boekingssysteem toe te passen zodat de toekomstige gebruikers van het MFA zelf kunnen zien wanneer de zalen beschikbaar zijn en ze direct kunnen boeken.